Dare to Drink Different

Partners

Houd jij van uitdagingen en sta jij altijd open voor iets nieuws? Dan is Dare to Drink Different iets voor jou. Ga op avontuur langs onbekende smaken en stijlen. Dieper, frisser, rijker of hoppiger dan je gewend bent. Heb het lef, hef eens een ander glas.

Dare to Drink Different biedt een unieke selectie van speciaalbieren en frisdranken van over de hele wereld, met de nadruk op zeldzame vondsten, ambachtelijke brouwsels en traditionele recepten die teruggaan tot generaties geleden.

Speciaalbier & Bierpakket aanbieding

De collectie speciaalbieren is zorgvuldig samengesteld en omvat een breed scala aan stijlen, smaken en brouwerijen. Van verfijnde Belgische abdijbieren tot robuuste IPA’s uit ambachtelijke brouwerijen, we hebben voor elk wat wils. Ontdek bieren van over de hele wereld en laat je meeslepen door de culturele en regionale invloeden die de smaak van elk bier beïnvloeden.

La trappe bierpakket

Biercadeaus bij Dare to Drink

Bij Dare to Drink Different vind je het perfecte biercadeau voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand bijzonder te verrassen, hun unieke biercadeaus worden op een door jou gekozen dag kant-en-klaar bezorgd. Dit maakt het geven van een biercadeau niet alleen gemakkelijk, maar ook persoonlijk en doordacht.

Elk cadeau van Dare to Drink Different is een verkenning van smaken en stijlen, zorgvuldig geselecteerd om elke bierliefhebber te verrassen en te bekoren. Met hun ruime keuze aan speciaalbieren, van ambachtelijke bieren tot tijdloze klassiekers, vind je altijd iets dat perfect past bij de smaak van de ontvanger.

Smaaktest

Weet jij nog niet zo goed welke bieren je echt lekker vindt? Dan heeft Dare to Drink Different een speciale smaaktest voor jou ontwikkeld die je helpt met het achterhalen van je smaakprofiel. Doe de smaaktest en ontdek de bierstijlen die jij waarschijnlijk het aller lekkerst zult vinden. Daarbij ontvang je meteen een aanbieding van 20% op een smaakpakket vol bieren uit jouw smaakprofiel.

Dare to drink logo