Creëer zelf je IPA, doe-het-zelf bierbrouwset

De lekkerste geschenken en cadeaus | Drankboxen.nl

Zelf bier brouwen is een fascinerende hobby die steeds meer aan populariteit wint. Met een doe-het-zelf bierbrouwset kun je de geheimen van het bierbrouwen thuis ontdekken en je eigen unieke bieren creëren.

Waarom zelf bier brouwen?

Zelf bier brouwen biedt de vrijheid om met verschillende ingrediënten en smaken te experimenteren. Het is een creatief proces waarbij je de volledige controle hebt over het eindresultaat, van licht en fruitig tot donker en rijk.

Wat zit er in een bierbrouwset?

Een typische bierbrouwset bevat alle essentiële onderdelen: ingrediënten zoals mout, hop en gist, en apparatuur zoals een vergistingsemmer, hydrometer, en bottelspullen. Sommige sets bieden ook gedetailleerde instructies en recepten.

De voordelen van een bierbrouwset

Voor beginners is een bierbrouwset de perfecte manier om te starten. Het neemt de giswerk uit het proces en zorgt voor een leerrijke en plezierige ervaring.

Zelf bier brouwen is een lonende hobby die je in staat stelt om je passie voor bier te verdiepen. Met een doe-het-zelf bierbrouwset kun je de wereld van het brouwen betreden en genieten van het zelf creëren van heerlijke bieren.

Brew Monkey Luxe IPA

Zoek je een uniek cadeau voor bijzondere gelegenheden zoals de kerstperiode, of wil je zelf de boeiende kunst van bierbrouwen onder de knie krijgen? Dan ben je bij Brew Monkey aan het juiste adres. Wij staan bekend als de toonaangevende aanbieder van bierbrouwpakketten, onderscheiden door onze topkwaliteit, concurrerende prijzen en snelle levering.

Brew Monkey Luxe IPA – Bierbrouwpakket

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€89,95)
Laatste prijscontrole: 22 juni 2024 - 02:00

De Inhoud van Onze Brouwpakketten

Elk Brew Monkey Brouwpakket wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding in vier talen. Daarnaast bieden we toegankelijke online instructievideo’s. Deze pakketten zijn perfect voor iedereen die het leuk vindt om thuis aan de slag te gaan met het brouwen van bier. Het Luxe Startpakket van Brew Monkey bevat vers gemalen en verpakte ingrediënten zoals mout, hop en gist – geen concentraten of poeders. Je werkt dus met verse, echte ingrediënten.

Wat Zit er in het Luxe Starterspakket?

Het Luxe Starterspakket is rijk uitgerust met:

 • Een vergistingsemmer met tapkraan
 • Waterslot
 • Mout, hop en gist
 • Kroonkurkapparaat met 30 kroonkurken
 • Hydrometer en maatglas
 • Digitale thermometer
 • 15 lege bierflesjes
 • Handleiding in vier talen

Benodigde Extra Tools

Voor het brouwproces heb je ook nodig:

 • Twee soeppannen (minimaal 8 liter per pan)
 • Een vergiet
 • Een roerspaan

Over Brew Monkey

Bij Brew Monkey leren we je authentiek bier brouwen met onze verschillende starterspakketten: Basis, Plus, Compleet, Luxe en Premium. Deze zijn verkrijgbaar in zes bierstijlen: Wit, Weizen, Blond, Dubbel, Tripel en IPA. Elk pakket bevat een vergistingsemmer met tapkraan, waterslot, en de juiste hoeveelheden mout, hop en gist. Je kunt je brouwavontuur uitbreiden met diverse handige tools.

Duurzaam en Herbruikbaar

De meegeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je de volgende keer simpelweg een nieuw ingrediëntenpakket bestellen.

Brew Monkey pakketten zijn ideaal voor persoonlijk gebruik of als prachtig verpakt en origineel geschenk!

Ga snel aan de slag met het brouwen van je eigen IPA bier, voor meer informatie kan je op de website kijken van bol.com.