Bierpakketten en geschenken

De lekkerste geschenken en cadeaus | Drankboxen.nl

De leukste bierpakketten als cadeau voor Sinterklaas of de feestdagen!

Wil jij een verrassend bierpakket of biercadeau schenken aan tijdens het heerlijke avondje of wil je je zakenrelaties, werknemers of partners verrassen? Wij hebben een groot assortiment aan bierpakketten beschikbaar die in speciaal ontworpen cadeau verzendverpakkingen worden verstuurd. Dare to Drink Different biedt een uitgebreid speciaalbier- en alcoholvrij assortiment met meer dan 500 producten die dagelijks via de webshop worden verzonden naar onze tevreden klanten.

Bierpakketten en geschenken op maat

Wil je een veelvoud aan pakketten bestellen? Wij voorzien in elke behoefte.

Cadeaupakketten: Al onze bierpakketten worden ingepakt in speciaal ontworpen Dare to Drink Different cadeauverpakkingen.
Tijdige levering: Wij bezorgen jouw pakketten stevig én snel of op een door jouw gekozen bezorgdag. Ook palletzendingen zijn geen probleem.
Levering naar thuisadressen: Wij kunnen zowel op één locatie als naar verschillende thuisadressen de pakketten tegelijkertijd verzenden.
Maatwerk: Wil je een bestelling op maat? We horen graag je wensen en gaan voor je aan de slag.
Pakbon: Op de meegeleverde pakbon in de dozen staan uiteraard geen prijzen.
Gepersonaliseerd: Wij kunnen een A5 kaart meesturen met een persoonlijke boodschap die per pakket kan worden ingevuld
Eigen merchandise: Wil je iets van je eigen bedrijf toevoegen aan het pakket? We bespreken graag de opties.

Wil je een kaartje met een boodschap toevoegen aan je bestelling? Neem dan even contact met ons op via info@daretodrinkdifferent.nl voor een offerte op maat.

 

Dare to Drink Different

 

Het verhaal achter bieren, de brouwerij of jouw favoriete bierstijl

Dare to Drink Different brengt allerlei verschillende smaken en bierstijlen samen. Van de nieuwste hard seltzers tot diverse alcoholvrije opties zoals craft soda’s. Wij selecteren met zorg ons aanbod en werken al jaren intensief samen met gerenommeerde brouwerijen van over de gehele wereld. Zo borgen we de kwaliteit van ons aanbod en brengen we steeds nieuw aanbod op het platform.

Maatschappelijk verantwoord

Als onderdeel van het Swinkels Family Concern zijn we erg scherp in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben wij als eerste bedrijf in Nederland onze eigen circularity index in het leven geroepen om zo in 2030 volledig klimaatneutraal te produceren én te leveren. Daarvoor hebben wij in 2023 ook de prijs voor meest duurzame brouwerij in ontvangst voor mogen nemen. Daar zijn we uiteraard erg trots op!

Wij verzenden onze bierpakketten met 100% recyclebare dozen, voorzien van FSC-logo. Met onze eigen webshop proberen wij ook de druk op ons klimaat te verminderen. Daarom leveren wij bierpakketten standaard met Budbee 100% klimaatneutrale verzending. En we doen nog veel meer..

Ontdek de wereld van speciaalbier zelf op https://daretodrinkdifferent.nl.